برگزاری امتحان کانکورسال 1400 در ولایت بامیان

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۵۸
کانکور
امتحان کانکور در ولایت بامیان برگزار شد؛
محفل افتتاحیه امتحان کانکور با حضور‌داشت رئیس دانشگاه، معاون علمی و معاون امور محصلان دانشگاه، هیئت برگزاری امتحانات کانکور، استادان، کارمندان اداری و داوطلبان کانکور برگزار گردید.
پوهنمل دکتر عبدالعزیز محبی رئیس دانشگاه بامیان با ابراز قدر‌دانی از ادارهء ملی امتحانات و هیئت تخنیکی برگزاری امتحانات کانکور ولایت بامیان، به داوطلبان این دوره دربارهء اصول کانکور و مقررات آن معلومات داد. ایشان امتحان کانکور را سرنوشت ساز خوانده و به داوطلبان یادآور شدند که مطابق فهم، توانایی و علاقه‌مندی شان رشته های شان را انتخاب نمایند.
دکتر محبی از تلاش نیروهای امنیتی و حضور رسانه ها نیز صمیمانه ابراز امتنان نمود.
پوهنمل عبدالرحمن عثمانی رئیس کمیتهء برگزاری امتحانات کانکور ولایت بامیان در ارتباط به تعداد اشتراک کننده ها معلومات داده و از شفافیت امتحان اطمنان دادند.
قرار است 5218 تن داوطلب کانکور در مدت سه روز امتحان بدهند. که از این جمله 2328 تن آن را طبقهء اناث و 2890 تن آن را طبقهء ذکور تشکیل می دهند، همچنان 24 تن در بخش شبانه، 88 تن چهارده پاس، 35 تن علوم دینی و بقیه در کانکور عمومی رقابت خواهند کرد.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۵۲

گرامی داشت از روز استاد سخن، سعدی شیرین کلام، توسط انجمن علمی زبان و ادبیات پارسی دری به همکاری دیپارتمنت های زبان و ادبیات پشتو و انگلیسی و مرکز ELCLC در دانشگاه بامیان

به تاریخ 29/1/1400 محفلی به مناسبت گرامی داشت از روز استاد سخن، سعدی شیرین کلام، توسط انجمن علمی زبان و ادبیات پارسی دری به همکاری دیپارتمنت های زبان و ادبیات پشتو و انگلیسی و مرکز. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۴۰

برنامهء رضاکارانه‌ی هموارکاری و سرسبزی دانشگاه بامیان توسط شرکت های محلی ولایت بامیان آغاز گردید؛
این برنامه با حضور داشت معاون محترم ولایت بامیان، رئیس دانشگاه بامیان، رئیس. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۱۱

نشست علمی تحت عنوان (نقش وزارت تحصیلات عالی بالای صحت روانی محصلان افغان)

به تاریخ 29حمل 1400 از طریق ویدیوکنفرانس نشست علمی تحت عنوان «نقش وزارت تحصیلات عالی بالای صحت روانی محصلان افغان» در ریاست پوهنحی تعلیم و تربیه پوهنتون بامیان برگزار گردید؛
این برنامه. . .