اخبارنمایش همه

دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۳ - ۱۲:۲

کمک بیش از ۱۰۰ اصله نهال توسط یک تن  محصل در پوهنتون بامیان.

کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون بامیان به تاریخ ۱۲ حمل سال‌روان، با اهدای ۱۰۵ اصله نهال توسط احسان الله محصل صنف اول پوهنځی زمین‌شناسی با اشتراک هیأت رهبری پوهنتون رسماََ آغاز گردید.
الحاج مفتی حضرت محمد برهانی رئیس پوهنتون بامیان نهال‌شانی را صدقه جاریه دانسته، از محصل پوهنځی زمین‌شناسی بخاطر اهدای نهال‌ها ابراز تشکر و قدردانی نمودند.برعلاوه، معاونین پوهنتون نیز از محصل یاد شده تشکر کرده و از جمعی. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۶ - ۱۰:۴۱

کارمندان جدیدالتقرر پوهنتون بامیان برنامه‏های ارتقای ظرفیت را فراگرفتند.

کارمندان جدیدالتقرر پوهنتون بامیان که اخیراً از طریق رقابت آزاد در بست‏های خالی این پوهنتون تقرر حاصل نموده‏اند، به‏خاطر بلند بردن ظرفیت و توانایی کاری شان برنامۀ هشت هفته‏ی ارتقای. . .

تازه تریننمایش همه

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۵۲

گرامی داشت از روز استاد سخن، سعدی شیرین کلام، توسط انجمن علمی زبان و ادبیات پارسی دری به همکاری دیپارتمنت های زبان و ادبیات پشتو و انگلیسی و مرکز ELCLC در دانشگاه بامیان

به تاریخ 29/1/1400 محفلی به مناسبت گرامی داشت از روز استاد سخن، سعدی شیرین کلام، توسط انجمن علمی زبان و ادبیات پارسی دری به همکاری دیپارتمنت های زبان و ادبیات پشتو و انگلیسی و مرکز. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۴۰

برنامهء رضاکارانه‌ی هموارکاری و سرسبزی دانشگاه بامیان توسط شرکت های محلی ولایت بامیان آغاز گردید؛
این برنامه با حضور داشت معاون محترم ولایت بامیان، رئیس دانشگاه بامیان، رئیس. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۱۱

نشست علمی تحت عنوان (نقش وزارت تحصیلات عالی بالای صحت روانی محصلان افغان)

به تاریخ 29حمل 1400 از طریق ویدیوکنفرانس نشست علمی تحت عنوان «نقش وزارت تحصیلات عالی بالای صحت روانی محصلان افغان» در ریاست پوهنحی تعلیم و تربیه پوهنتون بامیان برگزار گردید؛
این برنامه. . .

اخبار گذشتهنمایش همه

دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۳ - ۱۲:۲

کمک بیش از ۱۰۰ اصله نهال توسط یک تن  محصل در پوهنتون بامیان.

الحاج. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۶ - ۱۰:۴۱

کارمندان جدیدالتقرر پوهنتون بامیان برنامه‏های ارتقای ظرفیت را فراگرفتند.

یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۶ - ۱۱:۷

رئیس تکنالوژی معلوماتی وزارت تحصیلات عالی از پوهنتون بامیان بازدید به عمل آورد.

محترم انجنیر احمدضیاء جبارخیل رئیس، محترم انجنیر اسامه احساس مدیر عمومی تنظیم برنامه ها و محترم انجنیر شاهد رحمن فضلی مدیر عمومی دیتابیس ریاست تکنالوژی معلوماتی وزارت تحصیلات عالی به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۵ - ۱۶:۱۵

برنامه معارفه محصلان جدیدالشمول پوهنتون بامیان برگزار گردید.

به تاریخ 22/5/1445 هـ ق در سالون لیلیه پوهنتون بامیان محفل با شکوهی به مناسبت آشنایی محصلان جدیدالشمول با محیط، مسئولین و امکانات موجود در پوهنتون بامیان برگزار گردید. در این محفل رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۷ - ۱۴:۱

بازدید رئیس پوهنتون بامیان از جریان امتحانات نهای سمستر خزانی سال 1402:

الحاج مفتی حضرت محمد برهانی رئیس پوهنتون، پوهنمل محمد عثمان ځولیزی معاون امور علمی از جریان اخذ امتحانات سمستر خزانی سال 1402 باز دید به عمل آورد. در این جریان برای رؤسای پوهنځی ها و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۷ - ۱۳:۵۷

معرفی رئیس جدید تقرر پوهنځی زراعت پوهنتون بامیان:

پوهندوی دوکتوردولت شاه پویش استاد دیپارتمنت باغداری پوهنځی زراعت به اساس پیشنهاد پوهنتون بامیان و منظوری  مقام محترم ریاست الوزرا به عنوان رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون بامیان تقرر و با. . .