اخبارنمایش همه

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۵۲

به تاریخ 29/1/1400 محفلی به مناسبت گرامی داشت از روز استاد سخن، سعدی شیرین کلام، توسط انجمن علمی زبان و ادبیات پارسی دری به همکاری دیپارتمنت های زبان و ادبیات پشتو و انگلیسی و مرکز ELCLC در دانشگاه بامیان برگزار گردید.
برنامه با تلاوت قرآن کریم آغاز گردید. سپس با پخش سرود ملی کشور همۀ حاضران به پاس احترام به این هویت ملی به پا ایستادند.
نخستین سخنران این محفل آقای دکتر عبدالعزیز محبی رییس. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۴۰

برنامهء رضاکارانه‌ی هموارکاری و سرسبزی دانشگاه بامیان توسط شرکت های محلی ولایت بامیان آغاز گردید؛
این برنامه با حضور داشت معاون محترم ولایت بامیان، رئیس دانشگاه بامیان، رئیس. . .

تازه تریننمایش همه

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۵۲

به تاریخ 29/1/1400 محفلی به مناسبت گرامی داشت از روز استاد سخن، سعدی شیرین کلام، توسط انجمن علمی زبان و ادبیات پارسی دری به همکاری دیپارتمنت های زبان و ادبیات پشتو و انگلیسی و مرکز. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۴۰

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۱۱

نشست علمی تحت عنوان (نقش وزارت تحصیلات عالی بالای صحت روانی محصلان افغان)

به تاریخ 29حمل 1400 از طریق ویدیوکنفرانس نشست علمی تحت عنوان «نقش وزارت تحصیلات عالی بالای صحت روانی محصلان افغان» در ریاست پوهنحی تعلیم و تربیه پوهنتون بامیان برگزار گردید؛
این برنامه. . .

اخبار گذشتهنمایش همه

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۸

25 تن از محصلان افغان از دوره ماستری پوهنتون تخنیکی برلین فارغ شدند

تکنالوژی معلوماتی فاصله میان پژوهشگران را ازمیان برداشته و باعث انقلاب علمی در عرصۀ تولید علم و اندیشه در نظام آموزشی گردیده است.

این مطلب را دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی به. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۳

معین علمی وزارت تحصیلات عالی با مسوولان پوهنتون کندهار دیدار کرد

پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در جریان سفر خویش به ولایت کندهار طی ملاقات های جداگانه با مسوولین و استادان نهاد های دولتی و خصوصی آن ولایت، خواست ها و مشکلات. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰

چهار پروژه مهم در پوهنتون کندهار افتتاح شد

معین علمی وزارت تحصیلات عالی چهار پروژه مهم را در پوهنتون کندهار افتتاح نمود.

این پروژه ها شامل مرکز تحقیقات علمی دکتور حضرت میر توتاخیل، تالار پوهاند میر حسین شاه، تالار پوهنحی. . .