اخبارنمایش همه

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۸

25 تن از محصلان افغان از دوره ماستری پوهنتون تخنیکی برلین فارغ شدند

تکنالوژی معلوماتی فاصله میان پژوهشگران را ازمیان برداشته و باعث انقلاب علمی در عرصۀ تولید علم و اندیشه در نظام آموزشی گردیده است.

این مطلب را دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی به مناسبت جشنواره فراغت 25 تن از محصلان افغان از دوره ماستری پوهنتون تخنیکی برلین از طریق ویدیو کنفرانس ابراز نمود.

در این ویدیو کنفرانس بانوی اول کشور، یما یاری سفیر افغانستان در جرمنی، نادر نادری رئیس کمیسیون مستقل. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۳

معین علمی وزارت تحصیلات عالی با مسوولان پوهنتون کندهار دیدار کرد

پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در جریان سفر خویش به ولایت کندهار طی ملاقات های جداگانه با مسوولین و استادان نهاد های دولتی و خصوصی آن ولایت، خواست ها و مشکلات. . .

تازه تریننمایش همه

دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۱۳ - ۱۰:۲۰

محفل معرفی محترم پوهنیار سید ضیغم کاظمی آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان

روز دوشنبه مورخ 5/5/1399 محترم پوهنیار سید ضیغم کاظمی که قبلا از آدرس دانشگاه به عنوان آمر مرکز. . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۲۴ - ۱۰:۳۶

برگزاری ورکشاپ مرور دوره ای تضمین کیفیت در دانشگاه بامیان

ورکشاپ مرور دوره ای به تاریخ 23/4/1399 باحضور معاون علمی، معاون امور محصلان، آمر ارتقای کیفیت و اعتبار دهی  و آمرین دیپارتمنت. . .

شنبه ۱۳۹۹/۴/۲۱ - ۱۴:۱۷

تقرر محترم پوهنیار علی اکبر "ابراهیمی" بحیث آمر امور استادان دانشگاه بامیان

تقرر محترم پوهنیار علی اکبر "ابراهیمی" بحیث آمر امور استادان دانشگاه بامیان

بر اساس پیشنهاد دانشگاه بامیان به وزارت محترم تحصیلات عالی، محترم پوهنیار علی اکبر "ابراهیمی". . .

اخبار گذشتهنمایش همه

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۸

25 تن از محصلان افغان از دوره ماستری پوهنتون تخنیکی برلین فارغ شدند

این مطلب را دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی به. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۳

معین علمی وزارت تحصیلات عالی با مسوولان پوهنتون کندهار دیدار کرد

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰

چهار پروژه مهم در پوهنتون کندهار افتتاح شد

معین علمی وزارت تحصیلات عالی چهار پروژه مهم را در پوهنتون کندهار افتتاح نمود.

این پروژه ها شامل مرکز تحقیقات علمی دکتور حضرت میر توتاخیل، تالار پوهاند میر حسین شاه، تالار پوهنحی. . .