چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۴۰
هموار کاری دانشگاه
برنامهء رضاکارانه‌ی هموارکاری و سرسبزی دانشگاه بامیان توسط شرکت های محلی ولایت بامیان آغاز گردید؛
این برنامه با حضور داشت معاون محترم ولایت بامیان، رئیس دانشگاه بامیان، رئیس اطلاعات و فرهنگ، نماینده شورای ولایتی، هیئت رهبری دانشگاه، کارمندان اداری، استادان، محصلین و نماینده های محترم شرکت های ساختمانی ولایت بامیان افتتاح گردید.
محترم عتیق الله عتیق معاون ولایت بامیان، به خاطر ایجاد کمیتهء انکشاف دانشگاه بامیان از هیئت رهبری دانشگاه و مسئولین سپاسگزاری نموده و کار رضاکارانه‌ی شرکت های محترم را ستایش کردند. معاون صاحب ولایت یاد آور شد که امیدوارم این اقدام شرکت های محترم به یک فرهنگ تبدیل شده و در همه جا تطبیق گردد.
پوهنمل دکتر عبدالعزیز محبی رئیس دانشگاه بامیان ضمن یاد آوری مشکلات موجود در بخش زیربنا، کمبود آب و نبود فضای سبز در دانشگاه، از همکاری های صادقانهء شرکت های ساختمانی ولایت بامیان سپاسگزاری نمودند. ایشان تلاش های کمیتهء انکشاف دانشگاه را ستایش نموده و از همکاری های ادارهء محلی بامیان، شورای ولایتی و تمام بزرگواران که با کمیتهء انکشاف دانشگاه همکار بوده اند تشکر و ابراز امتنان نمود.
دکتر محبی همکاری شرکت های همکار را در بخش انکشاف دانشگاه بامیان حیاتی دانسته و صمیمانه از حضور و فعالیت ایشان سپاسگزاری نمود.
آقای موحد رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت بامیان، از ریاست دانشگاه، مسئولین کمیته انکشاف دانشگاه بامیان و شرکت های محترم همکار در زمینهء هموار کاری ساحهء دانشگاه سپاسگزاری نموده و شرکت های متذکره را پیشگامان عرصهء بازسازی خواندند.
محترم الحاج محمودی وکیل شورای ولایتی، یکی دیگر از سخنرانان برنامه نیز از ریاست دانشگاه و شرکت های محترم به خاطر ایجاد چنین برنامه های سپاسگزاری نمود.
آقای نوری رئیس اتحادیه شرکت های ساختمانی و سرک سازی ولایت بامیان به نمایندگی از شرکت های همکار ایراد سخن نموده و همکاری بیشتر در زمینهء انکشاف دانشگاه بامیان را وعده سپرد.
استاد روشنگر مسئول کمیته انکشاف دانشگاه بامیان به نمایندگی از استادان، کارمندان اداری و محصلین دانشگاه بامیان از ادارهء محلی بامیان، شورای ولایتی و همهء شخصیت ها و نهاد های که با این کمیته همکاری نموده صمیمانه سپاسگزاری نمود.
برنامه با دعائیهء خیر توسط دکتر ذکی یک تن از استادان پوهنحی شرعیات دانشگاه بامیان خاتمه یافت.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۵۲

گرامی داشت از روز استاد سخن، سعدی شیرین کلام، توسط انجمن علمی زبان و ادبیات پارسی دری به همکاری دیپارتمنت های زبان و ادبیات پشتو و انگلیسی و مرکز ELCLC در دانشگاه بامیان

به تاریخ 29/1/1400 محفلی به مناسبت گرامی داشت از روز استاد سخن، سعدی شیرین کلام، توسط انجمن علمی زبان و ادبیات پارسی دری به همکاری دیپارتمنت های زبان و ادبیات پشتو و انگلیسی و مرکز. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۴۰

این برنامه با حضور داشت معاون محترم ولایت بامیان، رئیس دانشگاه بامیان، رئیس. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۱۱

نشست علمی تحت عنوان (نقش وزارت تحصیلات عالی بالای صحت روانی محصلان افغان)

به تاریخ 29حمل 1400 از طریق ویدیوکنفرانس نشست علمی تحت عنوان «نقش وزارت تحصیلات عالی بالای صحت روانی محصلان افغان» در ریاست پوهنحی تعلیم و تربیه پوهنتون بامیان برگزار گردید؛
این برنامه. . .