Wed, Apr 28 2021 10:40 AM
هموار کاری دانشگاه
برنامهء رضاکارانه‌ی هموارکاری و سرسبزی دانشگاه بامیان توسط شرکت های محلی ولایت بامیان آغاز گردید؛
این برنامه با حضور داشت معاون محترم ولایت بامیان، رئیس دانشگاه بامیان، رئیس اطلاعات و فرهنگ، نماینده شورای ولایتی، هیئت رهبری دانشگاه، کارمندان اداری، استادان، محصلین و نماینده های محترم شرکت های ساختمانی ولایت بامیان افتتاح گردید.
محترم عتیق الله عتیق معاون ولایت بامیان، به خاطر ایجاد کمیتهء انکشاف دانشگاه بامیان از هیئت رهبری دانشگاه و مسئولین سپاسگزاری نموده و کار رضاکارانه‌ی شرکت های محترم را ستایش کردند. معاون صاحب ولایت یاد آور شد که امیدوارم این اقدام شرکت های محترم به یک فرهنگ تبدیل شده و در همه جا تطبیق گردد.
پوهنمل دکتر عبدالعزیز محبی رئیس دانشگاه بامیان ضمن یاد آوری مشکلات موجود در بخش زیربنا، کمبود آب و نبود فضای سبز در دانشگاه، از همکاری های صادقانهء شرکت های ساختمانی ولایت بامیان سپاسگزاری نمودند. ایشان تلاش های کمیتهء انکشاف دانشگاه را ستایش نموده و از همکاری های ادارهء محلی بامیان، شورای ولایتی و تمام بزرگواران که با کمیتهء انکشاف دانشگاه همکار بوده اند تشکر و ابراز امتنان نمود.
دکتر محبی همکاری شرکت های همکار را در بخش انکشاف دانشگاه بامیان حیاتی دانسته و صمیمانه از حضور و فعالیت ایشان سپاسگزاری نمود.
آقای موحد رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت بامیان، از ریاست دانشگاه، مسئولین کمیته انکشاف دانشگاه بامیان و شرکت های محترم همکار در زمینهء هموار کاری ساحهء دانشگاه سپاسگزاری نموده و شرکت های متذکره را پیشگامان عرصهء بازسازی خواندند.
محترم الحاج محمودی وکیل شورای ولایتی، یکی دیگر از سخنرانان برنامه نیز از ریاست دانشگاه و شرکت های محترم به خاطر ایجاد چنین برنامه های سپاسگزاری نمود.
آقای نوری رئیس اتحادیه شرکت های ساختمانی و سرک سازی ولایت بامیان به نمایندگی از شرکت های همکار ایراد سخن نموده و همکاری بیشتر در زمینهء انکشاف دانشگاه بامیان را وعده سپرد.
استاد روشنگر مسئول کمیته انکشاف دانشگاه بامیان به نمایندگی از استادان، کارمندان اداری و محصلین دانشگاه بامیان از ادارهء محلی بامیان، شورای ولایتی و همهء شخصیت ها و نهاد های که با این کمیته همکاری نموده صمیمانه سپاسگزاری نمود.
برنامه با دعائیهء خیر توسط دکتر ذکی یک تن از استادان پوهنحی شرعیات دانشگاه بامیان خاتمه یافت.

Latest news

Mon, Apr 01 2024 12:02 PM

کمک بیش از ۱۰۰ اصله نهال توسط یک تن  محصل در پوهنتون بامیان.

کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون بامیان به تاریخ ۱۲ حمل سال‌روان، با اهدای ۱۰۵ اصله نهال توسط احسان الله محصل صنف اول پوهنځی زمین‌شناسی با اشتراک هیأت رهبری پوهنتون رسماََ آغاز گردید.
الحاج. . .

Mon, Jun 12 2023 11:18 AM

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر به تاریخ 22/11/1444 هـ ق در سالون مرکز تکنالوژی معلوماتی و ارتباطی پوهنتون بامیان برگزار گردید.

مجلس با تلاوت آیات. . .

Mon, May 15 2023 11:05 AM

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان وزیر تحصیلات عالی با هیئت معیتی‏اش روز یکشنبه مؤرخ 23/10/1444 هـ.ق، به هدف بازدید از پوهنتون بامیان به این ولایت. . .

BACK TO NEWS