Events menu

رویداد هانمایش همه

دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۶ - ۹:۱۴

Bamyan university 2023 top researchers
مفتی حضرت محمد برهانی ریس عمومی پوهنتون بامیان در افتاح این مراسم اظهار نمود که امروزی  تقدیر و تکشر
از محققین برترپوهنتون بامیان  می باشد، وی اشاره نمود در اسلام عزیز نقل حدیث از امام بخاری و خود امام . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۷ - ۱۲:۲۵

برنامه ریزی شدهنمایش همه

دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۱۱ - ۱۴:۲۹

مناسبت ها

برای امتحان میباشد.

بسته شده نمایش همه

دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۶ - ۹:۱۴

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۷ - ۱۲:۲۵

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۹ - ۱۴:۴

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۹:۴۹

(Advanced University leadership Workshop)  ورکشاپ رهبری پیشرفته پوهنتون در پوهنتون بامیان

ورکشاپ رهبری پیشرفته پوهنتون(Advanced University leadership Workshop)، به منظور ارتقای ظرفیت‌های مدیریتی هیئت رهبری، رؤسای پوهنځی¬ها و آمرین مرکز انکشاف مسلکی، امور استادان و تضمین . . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۷ - ۱۱:۵۹

ورکشاپ 10 روزه آموزشی مبتنی بر نتیجه(OBE) و محصل محور(SCL) در پوهنتون بامیان پایان یافت

این ورکشاپ به هدف آشنایی اعضای کادر علمی جدید التقرر پوهنتون بامیان با روش‌های نوین تدریس، از تاریخ 25-10-1402 هـ ش الی 05-11-1402 هـ ش به همکاری محترمین هر یک پوهنمل دوکتور چمن علی . . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ - ۱۰:۳۷

برگزاری ورکشاپ آموزشی مبتنی بر نتیجه و محصل محور(OBE- SCL) در پوهنتون بامیان

به منظور ارتقای سطح دانش و مهارت‏های تدریس اعضای کادر علمی جدیدالتقرر پوهنتون بامیان، ورکشاپ آموزش مبتنی بر نتیجه  و محصل محوری (OBE- SCL) ، از طرف آمریت انکشاف مسلکی استادان این . . .