برگزاری امتحان کانکورسال 1400 در ولایت بامیان

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۵۸
کانکور
امتحان کانکور در ولایت بامیان برگزار شد؛
محفل افتتاحیه امتحان کانکور با حضور‌داشت رئیس دانشگاه، معاون علمی و معاون امور محصلان دانشگاه، هیئت برگزاری امتحانات کانکور، استادان، کارمندان اداری و داوطلبان کانکور برگزار گردید.
پوهنمل دکتر عبدالعزیز محبی رئیس دانشگاه بامیان با ابراز قدر‌دانی از ادارهء ملی امتحانات و هیئت تخنیکی برگزاری امتحانات کانکور ولایت بامیان، به داوطلبان این دوره دربارهء اصول کانکور و مقررات آن معلومات داد. ایشان امتحان کانکور را سرنوشت ساز خوانده و به داوطلبان یادآور شدند که مطابق فهم، توانایی و علاقه‌مندی شان رشته های شان را انتخاب نمایند.
دکتر محبی از تلاش نیروهای امنیتی و حضور رسانه ها نیز صمیمانه ابراز امتنان نمود.
پوهنمل عبدالرحمن عثمانی رئیس کمیتهء برگزاری امتحانات کانکور ولایت بامیان در ارتباط به تعداد اشتراک کننده ها معلومات داده و از شفافیت امتحان اطمنان دادند.
قرار است 5218 تن داوطلب کانکور در مدت سه روز امتحان بدهند. که از این جمله 2328 تن آن را طبقهء اناث و 2890 تن آن را طبقهء ذکور تشکیل می دهند، همچنان 24 تن در بخش شبانه، 88 تن چهارده پاس، 35 تن علوم دینی و بقیه در کانکور عمومی رقابت خواهند کرد.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۲ - ۱۱:۱۸

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر به تاریخ 22/11/1444 هـ ق در سالون مرکز تکنالوژی معلوماتی و ارتباطی پوهنتون بامیان برگزار گردید.

مجلس با تلاوت آیات. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۵ - ۱۱:۵

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان وزیر تحصیلات عالی با هیئت معیتی‏اش روز یکشنبه مؤرخ 23/10/1444 هـ.ق، به هدف بازدید از پوهنتون بامیان به این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۷

د میدان وردګ والي او متنفذانو د لوړو زده کړو له وزیر سره وکتل

د وردګو ولایت والي عبدالرحمن طارق،د ولایتي شورا رئيس اخترمحمد طاهري، وردګ د لوړو زده کړو موسسې رئيس مسعود حسن زي ، په ولسي جرګه کې د خلکو استازي محمد نعیم وردګ ،ډاکتر عبیدالله کلیمزي ,. . .

BACK TO NEWS