اخذ امتحان کانکور عمومی سال 1403 هـ.ش ولایت بامیان، در پوهنتون بامیان

شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۹ - ۱۳:۲
123

مروز پنجشنبه مؤرخ 17 جوزای سال‏روان، امتحان دور اول کانکور عمومی و اختصاصی در 16 ولایت کشور تنظیم و اخذ می‏‏گردد. بامیان نیز از جمله ولایات است که امتحان کانکور آن در این دور تنظیم گردیده و در طی دو روز اخذ خواهد شد. برنامه افتتاحییه آن در سالون طعام‏خوری لیلیه برگزار شده  و در آن والی ولایت بامیان، هیأت رهبری پوهنتون، مسئولان ادارۀ ملی امتحانات، استادان و شماری از داوطلبان حضور داشتند.
 الحاج مولوی عبدالله سرحدی والی ولایت بامیان متقاضیان و جوانان را به فراگیری علم و دانش تشویق نموده و از اساتید خواست تا در تربیه فرزندان کشور تلاش همه جانبه داشته باشند. موصوف با آنکه از شفافیت کامل امتحانات کانکور خبر داده، از استادان ممتحن خواست که داوطلبان را رهنمائی درست نمایند.
الحاج مفتی حضرت محمد برهانی رئیس عمومی پوهنتون بامیان فراگیری علم و دانش را ضروری دانسته و کامیابی متقاضیان را منوت بر سعی و تلاش آنان دانست. وی  از شفافیت کلی امتحان به داوطلبان اطمینان داده و از مسئولان اداره ملی امتحانات بخاطر برگزاری هرچه بهتر امتحانات و تلاش‏های همیشه‏گی شان ابراز تشکر و قدردانی نمودند.
 در این برنامه مولوی ضیاوالرحمن بسام و پوهنمل دکتور کیومرث پولادیان هیئت اعزامی ادارۀ ملی امتحان نیز در رابطه به امتحانات کانکور امسال و پروسه کاری  اداره معلومات ارائه کرده و استادان را متوجه مسئولیت‏های شان کردند.
قابل تذکر است که در روز نخست امتحان کانکور در پوهنتون بامیان در حدود «1268» تن داوطلب اشتراک نموده و قرار است برای یک روز دیگر  نیز در این نهاد علمی اخذ گردد. در امتحان کانکور امسال ولایت بامیان در حدود «2500»  تن داوطلب ثبت‏نام کرده و در امتحان شرکت می‏ورزند.

12

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۲۵ - ۹:۲

از سومین سالروز پیروزی مجاهدین ا.ا.ا در پوهنتون بامیان طی محفل با شکوهی تجلیل به عمل آمد.

به‌تاریخ 9/2/1446 هـ ق مطابق با 24 اسد سال 1403 هـ ش در پوهنتون بامیان محفلِ با شکوهی به مناسبت سومین سالروز پیروزی مجاهدین ا.ا.‌ا، برگزار شد.

در این محفل با شکوه والی ولایت بامیان،. . .

شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۹ - ۱۳:۲

اخذ امتحان کانکور عمومی سال 1403 هـ.ش ولایت بامیان، در پوهنتون بامیان

مروز پنجشنبه مؤرخ 17 جوزای سال‏روان، امتحان دور اول کانکور عمومی و اختصاصی در 16 ولایت کشور تنظیم و اخذ می‏‏گردد. بامیان نیز از جمله ولایات است که امتحان کانکور آن در این دور تنظیم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۴ - ۱۴:۳۱

حشر عمومی پاک کاری محیط پوهنتون بامیان

پوهنتون بامیان روز دوشنبه مورخ 3 ثور 1403 ه ش مطابق 13/10/1445ه ق شاهد برنامه حشر عمومی بود. در برنامه پاک کاری کارمندان و استادان پوهنتون بامیان اشتراک کرده بودند. قابل یاد اوریست که. . .

برگشت