25 تن از محصلان افغان از دوره ماستری پوهنتون تخنیکی برلین فارغ شدند

bu_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۸
25 تن از محصلان افغان از دوره ماستری پوهنتون تخنیکی برلین فارغ شدند

تکنالوژی معلوماتی فاصله میان پژوهشگران را ازمیان برداشته و باعث انقلاب علمی در عرصۀ تولید علم و اندیشه در نظام آموزشی گردیده است.

این مطلب را دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی به مناسبت جشنواره فراغت 25 تن از محصلان افغان از دوره ماستری پوهنتون تخنیکی برلین از طریق ویدیو کنفرانس ابراز نمود.

در این ویدیو کنفرانس بانوی اول کشور، یما یاری سفیر افغانستان در جرمنی، نادر نادری رئیس کمیسیون مستقل اصلاحات اداری و خدمات ملکی، نمایندۀ جرمنی در امور افغانستان و پاکستان، معاون پوهنتون تخنیکی برلین و دوکتور نذیر پیروز استاد پوهنتون تخنیکی برلین و رئیس مرکز ITCC اشتراک ورزیده بودند.

دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی ضمن ابراز قدردانی از همکاری های کشور آلمان و پوهنتون برلین، فراغت 25 تن از جوانان افغان را از مقطع ماستری رشته کمپیوترساینس تبریک گفته و آن را زمینه ی پیشرفت و ترقی نهادهای تحصیلی افغانستان خواند. وی گفت که از سال 2003 میلادی تا کنون 125 تن در مقطع ماستری و 8 تن در مقطع دوکتورا از این پوهنتون فارغ و تقدیم جامعه گردیده است.

وزیر تحصیلات عالی همچنین با اشاره به تأسیس مراکز تکنالوژی معلوماتی و نوآوری از سوی پوهنتون برلین در شماری از پوهنتون های افغانستان افزود که تا کنون 30 هزار تن محصل واستاد از این رهگذر نیز مورد آموزش قرار گرفته اند که کمک شایانی برای تحصیلات عالی افغانستان می باشد.

وزیر تحصیلات عالی گفت که امروزه تکنالوژی در زندگی علمی و اجتماعی نقش مهمی را بازی می کند و نهادهای علمی با استفاده از فناوری جدید می توانند در زمینۀ تحقیقات وهمکاری های گسترده علمی، راه های جدیدی را طی نمایند.

وی افزود که وزارت تحصیلات عالی با توجه به نیازی که احساس می شود در صدد ترویج هرچه بیشتر استفاده از تکنالوژی معلوماتی در پوهنتون هاست و مسأله شیوع ویروس کرونا نیز باعث گردید تا در این زمینه اقدامات جدی تری را روی دست گرفته شود و سیستم های افغان ایکس، افغان ایدکس و(HELMS) را جهت تعمیم دانش ایجاد کند.

دکتور عباس بصیر با اشاره به کمک های پوهنتون تخنیکی برلین در تقویت سیستم تکنالوژی معلوماتی در نظام تحصیلات عالی و نیازمندی های مبرم به پیشرفت این سیستم اظهار داشت که افغانستان تحت رهبری رئیس جمهور کشور در حال آماده سازی یک رویکرد جامع برای دیجیتالی کردن سیستم حکومت داری و آموزش می باشد، و برای نهادینه سازی آن نیازمند همکاری های پوهنتون برلین در زمینه هستیم.

همچنان در این برنامه، بانوی اول کشور با سپاسگزاری از کشور جرمنی گفت که پوهنتون برلین در زمینه تربیه و آموزش تکنالوژی برای نسل جدید افغانستان نقش ارزنده ای ایفا کرده و زمینه ساز پیشرفت نهادهای علمی افغانستان گردیده است. وی علاوه کرد که برای استفاده موثر از دانش این کادر ها فرصت های کاری مناسب را فراهم خواهند نمود.

هکذا یما یاری سفیر افغانستان در برلین، مارکاوس پوتزل نماینده کشور جرمنی در امور افغانستان و پاکستان، معاون پوهنتون تخنیکی برلین و دو تن از فارغان نیز در زمینه صحبت نموده روی همکاری های بیشتر در بخش تربیه کادر های علمی در رشته تکنالوژی معلوماتی تاکید ورزیدند

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۸ - ۱۳:۱۴
Background image

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون بامیان برگزار گردید.

امروز دوشنبه مؤرخ ۱۴۴۶/۵/۱۶هـ ق جلسه نوبتی شورای علمی تحت رهبری رئیس عمومی پوهنتون بامیان با حضور معاونین، رؤسای پوهنځی ها و اعضای شورای علمی در تالار جلسات شورای علمی دایر گردید.
جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۴ - ۱۱:۲۷
Background image

ادامه کنفرانس های علمی اساتید در پوهنتون بامیان:

امروز چهارشنبه مورخ۱۴۴۶/۵/۱۱هـ ق اساتید پوهنتون های دایکندی ، غور ، و بامیان برای ارتقاء رتبه علمی در پوهنتون بامیان کنفرانس های علمی برگزار کردند. 
در این کنفرانس ها که در سالون آمریت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۶
Background image

حلقه تدریسی پوهنتون بامیان در رابطه به عقیده پایان یافت.

امروز چهارشنبه مورخ ۱۴۴۶/۵/۱۱هـ ق حلقه تدریسې پوهنتون بامیان در رابطه به عقیده که حدود پنج ماه قبل برای محصلین لیلیه تحت رهبری آمریت ارشاد و دعوت آغاز شده بود به پایان رسید. 
همچنین. . .

برگشت