ورکشاپ دو روزه رفرنس نویسی در پوهنتون بامیان پایان یافت

Bamyan

این ورکشاپ به هدف ارتقای مهارت‌های تحقیق اعضای کادر علمی جدید التقرر پوهنتون بامیان به مدت دو یوم از تاریخ ۱۱/۰۷/۱۴۰۳ الی ۱۲/۰۷/۱۴۰۳ هـ ش از طرف آمریت مرکز انکشاف مسلکی(PDC) و به همکاری معاونت تحقیق و مجله علمی برای ۳۵ تن از استادان این پوهنتون برګزار ګردید.  در طول این برنامه، شرکت‌کنندگان با انواع سیستم‌های رفرنس‌دهی مانند APA، MLA، و شیکاگو آشنا شدند و توانستند مهارت‌های عملی خود را در زمینه تهیه و تنظیم منابع علمی ارتقاء دهند.
در پایان این ورکشاپ، محترم پوهنمل محمد عثمان څولیزی معاون علمی پوهنتون بامیان صحبت نموده و به اهمیت رفرنس نویسی در تحقیقات علمی پرداخت. وی اظهار داشت که رعایت اصول صحیح رفرنس‌دهی نه تنها از نظر اخلاقی و قانونی اهمیت دارد، بلکه اعتبار تحقیقات را نیز افزایش می‌دهد. همچنین، معاون علمی به شرکت‌کنندگان توصیه کرد که دانش به دست آمده را در تحقیقات و مقالات علمی خود به کار ببرند و با استفاده از منابع معتبر، تحقیقات علمی با کیفیتی ارائه دهند.
در نهایت، ورکشاپ با تقدیر و تشکر از ترینرها و شرکت‌کنندگان و دعائیه خیر به پایان رسید و سرتیفیکیت شرکت در ورکشاپ به شرکت‌کنندگان اهدا شد. این ورکشاپ به عنوان یکی از برنامه‌های آموزشی مهم پوهنتون، نقش بسزایی در ارتقاء سطح علمی اساتید ایفا کرد.
با احترام
آمریت مرکز انکشاف مسلکی