محفل معرفی محترم پوهنیار سید ضیغم کاظمی آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان

دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۱۳ - ۱۰:۲۰
1122

روز دوشنبه مورخ 5/5/1399 محترم پوهنیار سید ضیغم کاظمی که قبلا از آدرس دانشگاه به عنوان آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان عنوانی مقام وزارت تحصیلات عالی پیشنهاد گردیده بود، سرانجام با حکم مقام وزارت تحصیلات عالی در بست رتبه سوم منحیث آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان منظور و طی یک محفل رسمی با حضور داشت رئیس دانشگاه محترم پوهنمل دکتر عبدالعزیز محبی، معاون امور محصلان، معاون امور مالی و اداری، رؤسای دانشکده ها، اساتید و کارمندان اداری رسما معرفی و به کار خویش آغاز نموده.

برای آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان آرزوی موفقیت وسربلندی داریم.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۲ - ۱۱:۱۸

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر به تاریخ 22/11/1444 هـ ق در سالون مرکز تکنالوژی معلوماتی و ارتباطی پوهنتون بامیان برگزار گردید.

مجلس با تلاوت آیات. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۵ - ۱۱:۵

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان وزیر تحصیلات عالی با هیئت معیتی‏اش روز یکشنبه مؤرخ 23/10/1444 هـ.ق، به هدف بازدید از پوهنتون بامیان به این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۷

د میدان وردګ والي او متنفذانو د لوړو زده کړو له وزیر سره وکتل

د وردګو ولایت والي عبدالرحمن طارق،د ولایتي شورا رئيس اخترمحمد طاهري، وردګ د لوړو زده کړو موسسې رئيس مسعود حسن زي ، په ولسي جرګه کې د خلکو استازي محمد نعیم وردګ ،ډاکتر عبیدالله کلیمزي ,. . .

BACK TO NEWS