محفل معرفی محترم پوهنیار سید ضیغم کاظمی آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان

دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۱۳ - ۱۰:۲۰
1122

روز دوشنبه مورخ 5/5/1399 محترم پوهنیار سید ضیغم کاظمی که قبلا از آدرس دانشگاه به عنوان آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان عنوانی مقام وزارت تحصیلات عالی پیشنهاد گردیده بود، سرانجام با حکم مقام وزارت تحصیلات عالی در بست رتبه سوم منحیث آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان منظور و طی یک محفل رسمی با حضور داشت رئیس دانشگاه محترم پوهنمل دکتر عبدالعزیز محبی، معاون امور محصلان، معاون امور مالی و اداری، رؤسای دانشکده ها، اساتید و کارمندان اداری رسما معرفی و به کار خویش آغاز نموده.

برای آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان آرزوی موفقیت وسربلندی داریم.

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۸

25 تن از محصلان افغان از دوره ماستری پوهنتون تخنیکی برلین فارغ شدند

تکنالوژی معلوماتی فاصله میان پژوهشگران را ازمیان برداشته و باعث انقلاب علمی در عرصۀ تولید علم و اندیشه در نظام آموزشی گردیده است.

این مطلب را دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی به. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۳

معین علمی وزارت تحصیلات عالی با مسوولان پوهنتون کندهار دیدار کرد

پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در جریان سفر خویش به ولایت کندهار طی ملاقات های جداگانه با مسوولین و استادان نهاد های دولتی و خصوصی آن ولایت، خواست ها و مشکلات. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰

چهار پروژه مهم در پوهنتون کندهار افتتاح شد

معین علمی وزارت تحصیلات عالی چهار پروژه مهم را در پوهنتون کندهار افتتاح نمود.

این پروژه ها شامل مرکز تحقیقات علمی دکتور حضرت میر توتاخیل، تالار پوهاند میر حسین شاه، تالار پوهنحی. . .