محفل معرفی محترم پوهنیار سید ضیغم کاظمی آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان

دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۱۳ - ۹:۵۳
news

روز دوشنبه مورخ 5/5/1399 محترم پوهنیار سید ضیغم کاظمی که قبلا از آدرس دانشگاه به عنوان آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان عنوانی مقام وزارت تحصیلات عالی پیشنهاد گردیده بود، سرانجام با حکم مقام وزارت تحصیلات عالی در بست رتبه سوم منحیث آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان منظور و طی یک محفل رسمی با حضور داشت رئیس دانشگاه محترم پوهنمل دکتر عبدالعزیز محبی، معاون امور محصلان، معاون امور مالی و اداری، رؤسای دانشکده ها، اساتید و کارمندان اداری رسما معرفی و به کار خویش آغاز نموده.

برای آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان آرزوی موفقیت وسربلندی داریم.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۵۲

گرامی داشت از روز استاد سخن، سعدی شیرین کلام، توسط انجمن علمی زبان و ادبیات پارسی دری به همکاری دیپارتمنت های زبان و ادبیات پشتو و انگلیسی و مرکز ELCLC در دانشگاه بامیان

به تاریخ 29/1/1400 محفلی به مناسبت گرامی داشت از روز استاد سخن، سعدی شیرین کلام، توسط انجمن علمی زبان و ادبیات پارسی دری به همکاری دیپارتمنت های زبان و ادبیات پشتو و انگلیسی و مرکز. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۴۰

برنامهء رضاکارانه‌ی هموارکاری و سرسبزی دانشگاه بامیان توسط شرکت های محلی ولایت بامیان آغاز گردید؛
این برنامه با حضور داشت معاون محترم ولایت بامیان، رئیس دانشگاه بامیان، رئیس. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۱۱

نشست علمی تحت عنوان (نقش وزارت تحصیلات عالی بالای صحت روانی محصلان افغان)

به تاریخ 29حمل 1400 از طریق ویدیوکنفرانس نشست علمی تحت عنوان «نقش وزارت تحصیلات عالی بالای صحت روانی محصلان افغان» در ریاست پوهنحی تعلیم و تربیه پوهنتون بامیان برگزار گردید؛
این برنامه. . .