تقرر محترم پوهنیار علی اکبر "ابراهیمی" بحیث آمر امور استادان دانشگاه بامیان

شنبه ۱۳۹۹/۴/۲۱ - ۱۴:۱۷
تقرر محترم پوهنیار علی اکبر "ابراهیمی" بحیث آمر امور استادان دانشگاه بامیان

بر اساس پیشنهاد دانشگاه بامیان به وزارت محترم تحصیلات عالی، محترم پوهنیار علی اکبر "ابراهیمی"  عضو کادر علمی دیپارتمنت روانشناسی دانشکده تعلیم و تربیه دانشگاه بامیان به حیث آمر امور استادان و بانک معلوماتی دانشگاه بامیان رسماً تقرر حاصل نموده است و ریاست دانشگاه بامیان طی محفل مورخ 13/12/1398 ازسوی محترم پوهنمل دکتر عبدالعزیز"محبی" رئیس دانشگاه، محترم پوهنمل دکتر محمدظاهر "فایز" معاون علمی با حضورداشت روئسای محترم دانشکده ها و کارمندان اداری رسماً معرفی گردید.

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۸

25 تن از محصلان افغان از دوره ماستری پوهنتون تخنیکی برلین فارغ شدند

تکنالوژی معلوماتی فاصله میان پژوهشگران را ازمیان برداشته و باعث انقلاب علمی در عرصۀ تولید علم و اندیشه در نظام آموزشی گردیده است.

این مطلب را دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی به. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۳

معین علمی وزارت تحصیلات عالی با مسوولان پوهنتون کندهار دیدار کرد

پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در جریان سفر خویش به ولایت کندهار طی ملاقات های جداگانه با مسوولین و استادان نهاد های دولتی و خصوصی آن ولایت، خواست ها و مشکلات. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰

چهار پروژه مهم در پوهنتون کندهار افتتاح شد

معین علمی وزارت تحصیلات عالی چهار پروژه مهم را در پوهنتون کندهار افتتاح نمود.

این پروژه ها شامل مرکز تحقیقات علمی دکتور حضرت میر توتاخیل، تالار پوهاند میر حسین شاه، تالار پوهنحی. . .