تقرر محترم پوهنیار علی اکبر "ابراهیمی" بحیث آمر امور استادان دانشگاه بامیان

Sat, Jul 11 2020 2:17 PM
تقرر محترم پوهنیار علی اکبر "ابراهیمی" بحیث آمر امور استادان دانشگاه بامیان

بر اساس پیشنهاد دانشگاه بامیان به وزارت محترم تحصیلات عالی، محترم پوهنیار علی اکبر "ابراهیمی"  عضو کادر علمی دیپارتمنت روانشناسی دانشکده تعلیم و تربیه دانشگاه بامیان به حیث آمر امور استادان و بانک معلوماتی دانشگاه بامیان رسماً تقرر حاصل نموده است و ریاست دانشگاه بامیان طی محفل مورخ 13/12/1398 ازسوی محترم پوهنمل دکتر عبدالعزیز"محبی" رئیس دانشگاه، محترم پوهنمل دکتر محمدظاهر "فایز" معاون علمی با حضورداشت روئسای محترم دانشکده ها و کارمندان اداری رسماً معرفی گردید.

Latest news

Mon, Jun 12 2023 11:18 AM

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر به تاریخ 22/11/1444 هـ ق در سالون مرکز تکنالوژی معلوماتی و ارتباطی پوهنتون بامیان برگزار گردید.

مجلس با تلاوت آیات. . .

Mon, May 15 2023 11:05 AM

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان وزیر تحصیلات عالی با هیئت معیتی‏اش روز یکشنبه مؤرخ 23/10/1444 هـ.ق، به هدف بازدید از پوهنتون بامیان به این ولایت. . .

Wed, Apr 28 2021 10:58 AM

برگزاری امتحان کانکورسال 1400 در ولایت بامیان

امتحان کانکور در ولایت بامیان برگزار شد؛
محفل افتتاحیه امتحان کانکور با حضور‌داشت رئیس دانشگاه، معاون علمی و معاون امور محصلان دانشگاه، هیئت برگزاری امتحانات کانکور، استادان،. . .

BACK TO NEWS