برگزاری ورکشاپ مرور دوره ای تضمین کیفیت در دانشگاه بامیان

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۲۴ - ۱۰:۳۶

برگزاری ورکشاپ مرور دوره ای تضمین کیفیت در دانشگاه بامیان

ورکشاپ مرور دوره ای به تاریخ 23/4/1399 باحضور معاون علمی، معاون امور محصلان، آمر ارتقای کیفیت و اعتبار دهی  و آمرین دیپارتمنت در دفتر معاونت علمی برگزار گردید. جلسه را محترم پوهنمل دکتر محمد ظاهر فایز معاون علمی، افتتاح و ضمن قدردانی از ترینر و اشتراک کنندگان ورکشاپ، روی اهمیت برنامه تضمین کیفیت و مرور دوره ای صحبت های همه جانبه را ارائه نموده و از آمرین دیپارتمنت ها خواست تا در قسمت مرور دروه ای توجه جدی را مبذول دارند.

پوهنمل محمد رضا ابراهیم معاون امور محصلان به عنوان ترینر ورکشاپ نیز از حضور آمرین دیپارتمنت در ورکشاپ قدردانی نموده و اهمیت و جایگاه مرور دوره ای را، در برنامه تضمین کیفیت صحبت نمود. وی در صحبت هایش یاد آورد شد که مرور دوره ای راه شناسایی مشکلات و ابزار تحلیل مشکلات می باشد.

سپس ترینر وکشاپ پوهنمل محمد رضا ابراهیم ورکشاپ را با آجندای ذیل آغاز کرد:

• گزارش دهی آمرین دیپارتمنت ها از مرور دوره ای،
  • توضیحات لازم در مورد نحوه کار و حل مشکلات دیپارتمنت ها،
  • برنامه ریزی برای تطبیق کامل مرور دوره ای.

آمرین دیپارتمنت ها به نوبت هرکدام از دیپارتمنت های خویش گزارش ارائه نموده و چالش های موجود خویش را برجسته ساخته و خواهان حل آن از سوی مقامات دانشگاه شدند. معاون علمی و معاون امور محصلان هر کدام به نوبه خویش بر رفع مشکلات و راه های حل آن از راه درست و مناسب آن که همانا بالابردن کیفیت است تاکید نمودند.

نحوه تکمیل فورم مرور دوره ای از سوی معاون امور محصلان آموزش داده شد و در اخیر فیصله شد تا آمرین دیپارتمنت ها الی تاریخ 5/5/1399 فورم های خویش را تکمیل و به معاونت امور محصلان بسپارند.

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۸

25 تن از محصلان افغان از دوره ماستری پوهنتون تخنیکی برلین فارغ شدند

تکنالوژی معلوماتی فاصله میان پژوهشگران را ازمیان برداشته و باعث انقلاب علمی در عرصۀ تولید علم و اندیشه در نظام آموزشی گردیده است.

این مطلب را دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی به. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۳

معین علمی وزارت تحصیلات عالی با مسوولان پوهنتون کندهار دیدار کرد

پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در جریان سفر خویش به ولایت کندهار طی ملاقات های جداگانه با مسوولین و استادان نهاد های دولتی و خصوصی آن ولایت، خواست ها و مشکلات. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰

چهار پروژه مهم در پوهنتون کندهار افتتاح شد

معین علمی وزارت تحصیلات عالی چهار پروژه مهم را در پوهنتون کندهار افتتاح نمود.

این پروژه ها شامل مرکز تحقیقات علمی دکتور حضرت میر توتاخیل، تالار پوهاند میر حسین شاه، تالار پوهنحی. . .