برگزاری ورکشاپ مرور دوره ای تضمین کیفیت در دانشگاه بامیان

Tue, Jul 14 2020 10:36 AM

برگزاری ورکشاپ مرور دوره ای تضمین کیفیت در دانشگاه بامیان

ورکشاپ مرور دوره ای به تاریخ 23/4/1399 باحضور معاون علمی، معاون امور محصلان، آمر ارتقای کیفیت و اعتبار دهی  و آمرین دیپارتمنت در دفتر معاونت علمی برگزار گردید. جلسه را محترم پوهنمل دکتر محمد ظاهر فایز معاون علمی، افتتاح و ضمن قدردانی از ترینر و اشتراک کنندگان ورکشاپ، روی اهمیت برنامه تضمین کیفیت و مرور دوره ای صحبت های همه جانبه را ارائه نموده و از آمرین دیپارتمنت ها خواست تا در قسمت مرور دروه ای توجه جدی را مبذول دارند.

پوهنمل محمد رضا ابراهیم معاون امور محصلان به عنوان ترینر ورکشاپ نیز از حضور آمرین دیپارتمنت در ورکشاپ قدردانی نموده و اهمیت و جایگاه مرور دوره ای را، در برنامه تضمین کیفیت صحبت نمود. وی در صحبت هایش یاد آورد شد که مرور دوره ای راه شناسایی مشکلات و ابزار تحلیل مشکلات می باشد.

سپس ترینر وکشاپ پوهنمل محمد رضا ابراهیم ورکشاپ را با آجندای ذیل آغاز کرد:

• گزارش دهی آمرین دیپارتمنت ها از مرور دوره ای،
  • توضیحات لازم در مورد نحوه کار و حل مشکلات دیپارتمنت ها،
  • برنامه ریزی برای تطبیق کامل مرور دوره ای.

آمرین دیپارتمنت ها به نوبت هرکدام از دیپارتمنت های خویش گزارش ارائه نموده و چالش های موجود خویش را برجسته ساخته و خواهان حل آن از سوی مقامات دانشگاه شدند. معاون علمی و معاون امور محصلان هر کدام به نوبه خویش بر رفع مشکلات و راه های حل آن از راه درست و مناسب آن که همانا بالابردن کیفیت است تاکید نمودند.

نحوه تکمیل فورم مرور دوره ای از سوی معاون امور محصلان آموزش داده شد و در اخیر فیصله شد تا آمرین دیپارتمنت ها الی تاریخ 5/5/1399 فورم های خویش را تکمیل و به معاونت امور محصلان بسپارند.

Latest news

Mon, Jun 12 2023 11:18 AM

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر به تاریخ 22/11/1444 هـ ق در سالون مرکز تکنالوژی معلوماتی و ارتباطی پوهنتون بامیان برگزار گردید.

مجلس با تلاوت آیات. . .

Mon, May 15 2023 11:05 AM

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان وزیر تحصیلات عالی با هیئت معیتی‏اش روز یکشنبه مؤرخ 23/10/1444 هـ.ق، به هدف بازدید از پوهنتون بامیان به این ولایت. . .

Wed, Apr 28 2021 10:58 AM

برگزاری امتحان کانکورسال 1400 در ولایت بامیان

امتحان کانکور در ولایت بامیان برگزار شد؛
محفل افتتاحیه امتحان کانکور با حضور‌داشت رئیس دانشگاه، معاون علمی و معاون امور محصلان دانشگاه، هیئت برگزاری امتحانات کانکور، استادان،. . .

BACK TO NEWS