معین علمی وزارت تحصیلات عالی با مسوولان پوهنتون کندهار دیدار کرد

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۳
معین علمی وزارت تحصیلات عالی با مسوولان پوهنتون کندهار دیدار کرد

پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در جریان سفر خویش به ولایت کندهار طی ملاقات های جداگانه با مسوولین و استادان نهاد های دولتی و خصوصی آن ولایت، خواست ها و مشکلات آنان را استماع نمود.

در این دیدار ها اساتید و مسوولان با ابراز خرسندی از تشریف آوری هیات وزارت تحصیلات عالی به ولایت کندهار یک سلسله خواست ها و مشکلات شان را با معین علمی وزارت تحصیلات عالی شریک ساختن.

پوهنمل بالاکرزی در دیدار با مسوولین موسسات تحصیلات عالی خصوصی کندهار روی تطبیق اسناد تقنینی و بلند بردن کیفیت در آن نهاد ها تاکید ورزید.

وی همچنان با اشتراک در شورای علمی پوهنتون کندهار نظریات، مشکلات و طرح های رهبری و اعضای کادر علمی را در قسمت تعیین نسبت و تناسب معقول بین استاد، محصل و کارمندان خدمات ملکی و ظرفیت جذب محصل، بورسیه ها تحصیلی، مشکل غصب زمین پوهنتون در عینو مینه و دیوار احاطه آن، اعمار یک باب مسجد و دیگر پروژه های زیر بنایی، حل مشکل آب جهت سرسبزی محیط پوهنتون، حل مشکل پروژه‌های که‌ سال‌ها قبل آغاز و به پایه ای اکمال نرسیده اند، تاکید بر هماهنگی بیشتر بین پوهنتون ها و ادارات مرکزی وزارت درطی مراحل به‌ موقع اسناد نهاد های ولایتی در مرکز، مشکلات بود و باش استادان ولایات در مرکز، بلند بردن ظرفیت های کارمندان اداری، افزایش بودجه انکشافی و سایر موضوعات را استماع و در مورد پاسخ ارایه نمود.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۵۲

گرامی داشت از روز استاد سخن، سعدی شیرین کلام، توسط انجمن علمی زبان و ادبیات پارسی دری به همکاری دیپارتمنت های زبان و ادبیات پشتو و انگلیسی و مرکز ELCLC در دانشگاه بامیان

به تاریخ 29/1/1400 محفلی به مناسبت گرامی داشت از روز استاد سخن، سعدی شیرین کلام، توسط انجمن علمی زبان و ادبیات پارسی دری به همکاری دیپارتمنت های زبان و ادبیات پشتو و انگلیسی و مرکز. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۴۰

برنامهء رضاکارانه‌ی هموارکاری و سرسبزی دانشگاه بامیان توسط شرکت های محلی ولایت بامیان آغاز گردید؛
این برنامه با حضور داشت معاون محترم ولایت بامیان، رئیس دانشگاه بامیان، رئیس. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۱۱

نشست علمی تحت عنوان (نقش وزارت تحصیلات عالی بالای صحت روانی محصلان افغان)

به تاریخ 29حمل 1400 از طریق ویدیوکنفرانس نشست علمی تحت عنوان «نقش وزارت تحصیلات عالی بالای صحت روانی محصلان افغان» در ریاست پوهنحی تعلیم و تربیه پوهنتون بامیان برگزار گردید؛
این برنامه. . .