معین علمی وزارت تحصیلات عالی با مسوولان پوهنتون کندهار دیدار کرد

Thu, Jan 14 2021 12:03 PM
معین علمی وزارت تحصیلات عالی با مسوولان پوهنتون کندهار دیدار کرد

پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در جریان سفر خویش به ولایت کندهار طی ملاقات های جداگانه با مسوولین و استادان نهاد های دولتی و خصوصی آن ولایت، خواست ها و مشکلات آنان را استماع نمود.

در این دیدار ها اساتید و مسوولان با ابراز خرسندی از تشریف آوری هیات وزارت تحصیلات عالی به ولایت کندهار یک سلسله خواست ها و مشکلات شان را با معین علمی وزارت تحصیلات عالی شریک ساختن.

پوهنمل بالاکرزی در دیدار با مسوولین موسسات تحصیلات عالی خصوصی کندهار روی تطبیق اسناد تقنینی و بلند بردن کیفیت در آن نهاد ها تاکید ورزید.

وی همچنان با اشتراک در شورای علمی پوهنتون کندهار نظریات، مشکلات و طرح های رهبری و اعضای کادر علمی را در قسمت تعیین نسبت و تناسب معقول بین استاد، محصل و کارمندان خدمات ملکی و ظرفیت جذب محصل، بورسیه ها تحصیلی، مشکل غصب زمین پوهنتون در عینو مینه و دیوار احاطه آن، اعمار یک باب مسجد و دیگر پروژه های زیر بنایی، حل مشکل آب جهت سرسبزی محیط پوهنتون، حل مشکل پروژه‌های که‌ سال‌ها قبل آغاز و به پایه ای اکمال نرسیده اند، تاکید بر هماهنگی بیشتر بین پوهنتون ها و ادارات مرکزی وزارت درطی مراحل به‌ موقع اسناد نهاد های ولایتی در مرکز، مشکلات بود و باش استادان ولایات در مرکز، بلند بردن ظرفیت های کارمندان اداری، افزایش بودجه انکشافی و سایر موضوعات را استماع و در مورد پاسخ ارایه نمود.

Latest news

Wed, Apr 28 2021 10:58 AM

برگزاری امتحان کانکورسال 1400 در ولایت بامیان

امتحان کانکور در ولایت بامیان برگزار شد؛
محفل افتتاحیه امتحان کانکور با حضور‌داشت رئیس دانشگاه، معاون علمی و معاون امور محصلان دانشگاه، هیئت برگزاری امتحانات کانکور، استادان،. . .
Mon, Aug 03 2020 9:53 AM

محفل معرفی محترم پوهنیار سید ضیغم کاظمی آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون بامیان

روز دوشنبه مورخ 5/5/1399 محترم پوهنیار سید ضیغم کاظمی که قبلا از آدرس دانشگاه به عنوان آمر مرکز. . .

BACK TO NEWS