بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان

دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۵ - ۱۱:۵
Bamyan

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان وزیر تحصیلات عالی با هیئت معیتی‏اش روز یکشنبه مؤرخ 23/10/1444 هـ.ق، به هدف بازدید از پوهنتون بامیان به این ولایت سفر نموده و از بخش‏های مختلفۀ این نهاد علمی بازدید به عمل آوردند. در این بازید وزیر محترم تحصیلات عالی با رهبری، استادان، کارمندان و محصلین پوهنتون ملاقات متعدد داشته و در جهت بهبود امور تدریس و تحقیق به آنان هدایت لازم سپردند. محفل که به همین مناسبت در سالون ورزشی فوتسال ولایت بامیان برگزار گردیده بود، الحاج مولوی عبدالله سرحدی والی ولایت بامیان، مفتی حضرت محمد برهانی رئیس پوهنتون بامیان و معاونین این نهاد علمی، شماری از روسای ادارات وزارت تحصیلات عالی، روسای ادارات مرکزی ولایت بامیان، اساتید و محصلان این پوهنتون حضور داشتند. برنامه با تلاوت آیات از کلام الله مجید آغاز گردیده، سپس مفتی حضرت محمد برهانی رئیس پوهنتون بامیان حضور و تشریف‏آوری وزیر تحصیلات عالی و هیأت همراه شان را در ولایت بامیان و پوهنتون بامیان خیرمقدم گفته، ضمن اشاره به تاریخچه پوهنتون، مشکلات و پیشنهادات مربوطه به بخش‏های کیفی و کمی این نهاد را با مسئولان این وزارت شریک ساختند. شیخ الحدیث والقرآن الحاج مولوی ندا محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی از حضور شان در ولایت بامیان و پوهنتون بامیان اظهار خرسندی کرده و از کارکردهای والی بامیان وسایر مسئولان ادارات این ولایت قدردانی و تشکر به عمل آوردند. در این برنامه موصوف رهبری پوهنتون، اساتید، کارمندان و محصلان را متوجه مسئولیت‏های شان ساخته و ایشانرا مکلف در پیشبرد وظایف و حل مشکلات کاری شان دانست. وزیر تحصیلات عالی فراگیری دروس دینی و عصری را برای محصلان ضرور دانسته و از اساتید پوهنتون تقاضا برد که ضمن تدریس و انجام تحقیقات علمی در ساخت فکری محصلان تلاش همه جانبه نمایند. وی یادآور گردید محصلان که از پوهنتون ها فارغ می‏گردند، باید مخلص بوده و خادم واقعی ملت و مردم خویش باشند. آقای ندیم طی صحبت ‏هایش از مکلفیت های وزارت تحصیلات عالی در قبال اساتید و محصلان یادآور گردیده، وعده سپرد که زمینه فراگیری دروس در مقاطع مختلف تحصیلی را برای مردم و علاقه‏مندان علم و دانش آماده میسازند. وی همچنان ایجاد فضای اعتماد میان امارات، اساتید و محصلان را ضرور دانسته و در نتیجه می‏شود کارها به طور مؤثر انجام شود. الحاج مولوی عبدالله سرحدی والی ولایت بامیان نیز به نوبه خویش تشریف‏آوری وزیر تحصیلات عالی را به ولایت باستانی بامیان خوش‏آمدید گفته و هدف از این سفر را نشان دهنده اخلاص و نیت نیک شان در قبال تحصیلات عالی و پوهنتون یاد کردند. والی بامیان دفاع از نظام اسلامی را وظیفه مقدس تمامی افراد جامعه دانسته و از مردم خواست که متفق شده و در راستای دفاع از نظام اسلامی و مقابله با دشمنان دین و ملت متحدانه تلاش بدارند. پوهنمل محمد عثمان څولیزی معاون علمی پوهنتون ضمن اشاره به دستاوردها و فعالیت‏های پوهنتون، از توجه خاص مقام وزارت در زمینه تشکر کرده و همچنان از برنامه‏های بعدی یادآور گردیدند. در این برنامه رئیس شورای علمای بامیان و رئیس معارف بامیان نیز صحبت کرده، ضمن عرض خوش‏آمدید به وزیر محترم تحصیلات عالی و هیأت همراه شان، پیرامون حقوق حکومت و مردم و اهمیت و ارزش علم و دانش صحبت نمودند. لازم به ذکر است در این بازدید وزیر محترم تحصیلات عالی از ساحات و بخش‏های مختلفه پوهنتون دیدن نموده و همچنان بخاطر حل موضوع غضب زمین پوهنتون وسایر مشکلات موجوده در این نهاد علمی با مسئولان نهادها و ادارات محلی و موسسات دیدن کرده و از آنان خواستار همکاری گردید. همچنان وزیر تحصیلات عالی طی ملاقات جداگانۀ که با اساتید پوهنتون بامیان بخاطر رسیده‏گی به مشکلات فرا راه تحقیق و تدریس داشت، نظریات و پیشنهادات آنانرا دریافت کرده و در زمینه وعدۀ همکاری لازم را دادند.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۲ - ۱۱:۱۸

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر به تاریخ 22/11/1444 هـ ق در سالون مرکز تکنالوژی معلوماتی و ارتباطی پوهنتون بامیان برگزار گردید.

مجلس با تلاوت آیات. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۵ - ۱۱:۵

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان وزیر تحصیلات عالی با هیئت معیتی‏اش روز یکشنبه مؤرخ 23/10/1444 هـ.ق، به هدف بازدید از پوهنتون بامیان به این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۷

د میدان وردګ والي او متنفذانو د لوړو زده کړو له وزیر سره وکتل

د وردګو ولایت والي عبدالرحمن طارق،د ولایتي شورا رئيس اخترمحمد طاهري، وردګ د لوړو زده کړو موسسې رئيس مسعود حسن زي ، په ولسي جرګه کې د خلکو استازي محمد نعیم وردګ ،ډاکتر عبیدالله کلیمزي ,. . .

BACK TO NEWS