چهار پروژه مهم در پوهنتون کندهار افتتاح شد

Thu, Jan 14 2021 12:00 PM
چهار پروژه مهم در پوهنتون کندهار افتتاح شد

معین علمی وزارت تحصیلات عالی چهار پروژه مهم را در پوهنتون کندهار افتتاح نمود.

این پروژه ها شامل مرکز تحقیقات علمی دکتور حضرت میر توتاخیل، تالار پوهاند میر حسین شاه، تالار پوهنحی اقتصاد و مرکز هوا شناسی می باشد.

پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی وزارت تحصیلات عالی حین افتتاح تالار های یاد شده از شورای علمی پوهنتون کندهار بابت نامگذاری تالار های یاد شده به نام های دو شخصیت علمی کشور هریک دکتور حضرت میر توتاخیل رییس اسبق پوهنتون کندهار و پوهاند میر حسین شاه یک تن از استادان فعال پوهنتون کابل و نویسنده توانمند کشور سپاسگذاری نمود.

وی اظهارداشت که دکتور حضرت میر توتاخیل رییس اسبق پوهنتون کندهار حدود بیشتر از دوازده سال در راه پیشرفت و انکشاف این نهاد مهم کشور با تمام توان و در روشنی قوانین کشور متعهدانه تلاش کرد و جایگاه این پوهنتون را در میان سایر نهاد های کشور ثابت ساخت.

معین علمی وزارت تحصیلات عالی ضمن قدرانی از زحمات و تلاش های دکتور توتاخیل و پوهاند میر حسین شاه از جوانان کشور به ویژه محصلان خواست که این دوشخصیت علمی و پرتلاش را الگو زندگی شان قرار داده و مصدر خدمت به کشور خویش گردند.

همچنان دگروال اولمیر توتاخیل برادر دکتور توتاخیل از رهبری وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون کندهار بابت این اقدام شان تشکری نموده، مسما کردن چنین یک مرکز مهم را به نام کتور توتاخیل، ارجگذاری به تلاش های خواند که وی در طول مدت خدمت در پوهنتون کندهار با وجود آنکه مشکلات صحی داشت ولی باز هم تا اخر به وظیفه شان با بسیار عشق و علاقه مندی ادامه دادند.

به گفته پوهاند دکتور عبدالواحد وثیق رییس پوهنتون کندهار اعمار مرکز تحقیقات علمی که به کمک مالی دفتر بانک جهانی (HEDP)، تالار های پوهنحی های ادبیات و اقتصاد که از بودجه وزارت تحصیلات عالی و مرکز هوا شناسی که به کمک مالی کشور آلمان ساخته شده است در قسمت پیشبرد امور تدریسی و تحقیقاتی این نهاد علمی؛ خیل موثر تمام خواهد شد.

Latest news

Mon, Jun 12 2023 11:18 AM

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر

محفل یازدهمین دور فراغت محصلان از برنامه های آموزشی کوتاه مدت کمپیوتر به تاریخ 22/11/1444 هـ ق در سالون مرکز تکنالوژی معلوماتی و ارتباطی پوهنتون بامیان برگزار گردید.

مجلس با تلاوت آیات. . .

Mon, May 15 2023 11:05 AM

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان

بازدید شیخ‏الحدیث و القرآن الحاج مولوی ندامحمد ندیم از پوهنتون بامیان وزیر تحصیلات عالی با هیئت معیتی‏اش روز یکشنبه مؤرخ 23/10/1444 هـ.ق، به هدف بازدید از پوهنتون بامیان به این ولایت. . .

Wed, Apr 28 2021 10:58 AM

برگزاری امتحان کانکورسال 1400 در ولایت بامیان

امتحان کانکور در ولایت بامیان برگزار شد؛
محفل افتتاحیه امتحان کانکور با حضور‌داشت رئیس دانشگاه، معاون علمی و معاون امور محصلان دانشگاه، هیئت برگزاری امتحانات کانکور، استادان،. . .

BACK TO NEWS