(Advanced University leadership Workshop)  ورکشاپ رهبری پیشرفته پوهنتون در پوهنتون بامیان

Bamyan

ورکشاپ رهبری پیشرفته پوهنتون(Advanced University leadership Workshop)، به منظور ارتقای ظرفیت‌های مدیریتی هیئت رهبری، رؤسای پوهنځی¬ها و آمرین مرکز انکشاف مسلکی، امور استادان و تضمین کیفیت پوهنتون بامیان، از طرف مرکز انکشاف مسلکی(PDC) این پوهنتون برگزار شد.
این ورکشاپ به تاریخ ۱۴۰۲-۱۱-۱۵ هـ ش مطابق به ۱۴۴۵-۰۷-۲۳ هـ ق توسط الحاج مفتی حضرت محمد برهانی رئیس پوهنتون بامیان رسماً افتتاح گردید. برنامۀ یاد شده با تلاوت آیات از کلام الله مجید شروع گردیده، سپس الحاج مفتی حضرت محمد برهانی رئیس این پوهنتون، پیرامون اهمیت رهبری و مدیریت سالم صحبت نموده و انکشاف، توسعه و شگوفایی جامعه و کشور را منوط به رهبران و مدیران متخصص، متعهد و ورزیده دانستند. متعاقباً  محترم پوهنمل محمد عثمان څولیزی معاون علمی این پوهنتون، پیرامون ویژګی های یک رهبر و مدیر خوب صحبت نموده و خلاقیت و نوآوری، مسئولیت پذیری، داشتن قابلیت تصمیم‌گیری، انعطاف پذیری، صداقت و درستی، الهام بخش بودن برای دیگران، تعهد و اشتیاق و... را از ویژگی یک رهبر و مدیر خوب برشمردند.  در ادامه پوهندوی دوکتور دولت شاه پویش ترینر برنامه مباحث علمی را در زمینه رهبری ادامه داد. لازم به ذکر است این برنامه به مدت چهار روز ادامه خواهد داشت.

More events

Mon, Mar 25 2024 9:14 AM