Bamyan

مرکز انکشاف مسلکی(PDC) پوهنتون بامیان، طبق پلان کاری خویش، ورکشاپ ترتیب و تنظیم(سازماندهی) دفتر و امور آن  را به هدف آشنایی کارمندان اداری این پوهنتون با مهارت‌های دفتر داری در تاریخ 03/12/1402 مطابق به 12/08/1445 به همکاری پوهنمل عید محمد محمدی برای 27 تن از کارمندان جدید التقرر پوهنتون بامیان دایر نمود.
ورکشاپ با معرفی برنامه توسط پوهنیار نعمت الله طوغانی آمر مرکز انکشاف مسلکی و تلاوت قرآن کریم توسط محترم عبد الجلیل حکیمی آغاز گردید. سپس الحاج مفتی حضرت محمد برهانی رئیس پوهنتون بامیان، مدیران و مسئولین ماهر را کلید موفقیت هر اداره و سازمان برشمرده و کارمندان جدیدالتقرر را متوجه مسئولیت شان نمودند. در ادامه پوهنمل محمد عثمان څولیزی معاون امور علمی پوهنتون بامیان، مهارت‌های سازندهی را اکتسابی دانسته و کارمندان جدیدالتقرر را نسبت به پرورش آن در خود تشویق نمودند.
برنامه با جمع بندی و ارزیابی موضوعات ارائه شده، توسط محترم پوهنمل دوکتور محمد خاورین معاون تحقیق و مجله علمی این پوهنتون پایان یافت.

More events

Mon, Mar 25 2024 9:14 AM